Referenser -  Spy:Co barnkalas

Astrid, mamma till tvillingar 10år

Jag visste inte vad jag kunde vänta mig av ett Spy:Co kalas men jag måste säga att jag är mer än nöjd! Våra barn älskade det, och som de berättade för oss efteråt:
- Man kände sig så smart!

Freddie, pappa till son 12 år

Vi är glada för den hjälp och flexibilitet som ni ställde upp med när vår son blev sjuk lagom till festen.
Nu hade vi partyt 2 veckor senare än tänkt och det funkade jättebra. Tack!

Johan, pappa till dotter 10 år

Vi ville prova ett annorlunda kalas det här året. Vi hade 6 flickor som blev Spy:Co Agenter! Frågorna var lagom knepiga och Agenthandboken innehöll mycket bra fakta. När vår dotter blev uppringd och gratulerad för väl genomfört uppdrag av ¨Octagon¨ själv, var lyckan fullständig! Tack för ett mycket bra och lärorikt kalas!

Andreas, pappa till 8årig dotter

Vi har precis haft en fest för vår 8 åriga dotter och hennes vänninor. Vi hade gömt frågekorten inomhus
och flickorna tyckte det var så spännande! Det allra bästa  tyckte flickorna var när de fick prata med de ¨riktiga agenterna¨ . Vi beställde också tallrikar, muggar och servetter från er och de gjorde stor succé!

Henrik, pappa till 3 barn

Vilket barnkalas!
Med 12 barn i åldrarna 8 till 14 år visste vi inte hur det skulle fungera men det gick över förväntan! Alla hjälptes åt för att lösa ¨The Mission¨ och det blev väldigt realistiskt när de fick lyssna på ljudupptagningar för att lista ut var de kidnappade barnen hölls fångna.
Vi hade beställt all-in-one boxar till alla barn för fiskdammen och alla barn älskade både agentboxen i sig och alla agent saker som fanns i!

Charlotta, mamma till tre barn, 7 , 11 och
14 år

Tack för ett toppen arrangemang. Vi kommer tillbaka till nästa födelsedag!