top of page
  • Hellena Spy:Co Barnkalas

Testa gratis senaste nyheten från Spy:Co Barnkalas!

I ett dimmigt och grått Amsterdam jobbas det på hos oss på Spy:Co Barnkalas! Nya projekt börjar ta form och snart kommer spännande nyheter att presenteras…Det är inga nya spionuppdrag vi arbetar med utan något nytt och spännande som hela familjen kan roas av (speciellt under semestern kanske)! Just nu sätter vi ljudeffekterna och musiken och det dåliga vädret utanför våra fönster gör det bara lättare att koncentrera sig på att få till de sista detaljerna! Nästa steg är att börja testa resultatet hos våra "Spy:Co Testpatruller".

Vill du att din familj ska vara med och testa, skynda dig att skicka oss ett mejl och berätta varför din familj skulle passa så bra! Skicka till: kontakt@spyco.se.


Men vi har andra saker på gång och som redan är sjösatta! Läs nedan så får du veta mer...När England (där vi började med Spy:Co Barnkalas för drygt 1 år sedan) också drabbades av Corona, stod det snabbt klart att det skulle dröja länge innan barnkalas kunde firas på vanligt sätt. Skolor stängdes och familjer isolerades hemma. Men som ni alla vet, barnkalas är en stor och viktig händelse, även under en pågående pandemi. Vi kände att det måste gå att lösa kalasfrågan på ett säkert sätt så det skulle fungera att ha ett spännande spionkalas även under Covid19.


Hur kunde vi få in en häftig agentvärld i vardagsrummet hos barn som fyller år och deras kompisar?! Många möten och koppar kaffe senare så hade vi lösningen! Våra kalasuppdrag blev virtuella! Nu har engelska födelsedagbarn, som önskat sig ett detektivkalas, möjligheten att tillsammans med kompisar lösa våra Spy:Co uppdrag hemifrån - och tillsammans! Självklart blir de också bekanta med Octagon på slutet, precis som under ett vanligt agentkalas.


Våra virtuella Spy:Co barnkalas har gjort succé över hela UK! Barnen måste fortfarande lösa uppdraget gemensamt, alla måste prata och komma med idéer för att lista ut svaren under spionuppdraget! Lite extra roligt är att vår (svenska) agentchef Octagon börjar få en egen engelsk fanclub :)


Vet du att du kan beställa ett engelskspråkigt Spy:Co kalas även här i Sverige? Du kan även beställa ett virtuellt engelskspråkigt Spy:Co uppdrag!

Klicka bara på länken! www.spyparty.co.uk


Självklart måste ni till sist få se hur det såg ut utanför fönstret i går kväll här i Amsterdam! Inget skidåkarväder direkt, men en vacker solnedgång mitt i allt det grå :)


Prenumerera på Spy:Co's nyhetsbrev och få specialerbjudanden & spännande nyheter!

Du anmäler dig till nyhetsbrevet längst ner på den här sidan.


Vi hörs snart igen!

Hellena

En grå solnedgång i Amsterdam

82 visningar0 kommentarer
bottom of page