HALLOWEEN FÖR BARN - SPÖKUPPDRAG!

HALLOWEENFEST FÖR ORÄDDA BARN...

Detta är ett blogginlägg

Tänk - det är redan dags att börja tänka på Halloween!!!

Våra egna barn är lika entusiastiska varje år när det börjar dra ihop sig till Halloween. Roligast tycker de att det är om vi ska på fest tillsammans! Självklart måste vi då gå "all in". Vår grundidé är, att den i familjen som kommer upp med bästa och mest skrämmande förklädnaden till minsta kostnad, vinner!

Senast vann vår dotter utklädd till Harley Quinn från Suicide Squad. Hon gjorde henne ännu lite otäckare med ett stora ärr i mungiporna... Ärren var tillverkade av vetemjöl, rivet toalettpapper och barnklister!
Själv blev jag nunna med hjälp av en vit och en svart t-shirt! Make och son körde med masker, peruker och löständer. Bra resultat men inte lika bra som våra nollbudget kreationer :)

 

Halloweentävling!

Vi vet att många barn älskar att bli lite skrämda på Halloween och därför har vi efter många förfrågningar tagit fram våra SPÖKUPPDRAG! 

Som du säkert redan vet, kan du ha ett Spy:Co uppdrag precis där det passar dig bäst, hemma, i trädgården, i parken, du väljer! Med våra spökuppdrag ska det vara lätt att ordna ett Halloweenkalas! Spännande filmlänkar och lite läskiga lyssnarlänkar ingår i uppdraget och gör det riktigt, riktigt spöklikt! Bäst är förstås att lägga spökuppdraget i mörkret på kvällen - Hu!

Spökuppdraget tar ungeför mellan 1 1/2 - 2 timmar beroende på hur stor yta barnen rör sig över.

Klicka på knappen så kommerr du till våra uppdrag - Spökuppdragen är nummer 9. (6 - 9 år) och 10. (9 - 11 år)!

Kommentera gärna: